Greetings from Crete

Jorå, allt fortfarande finemang här. Blir lite smått chockad varje gång jag går förbi spegeln och inser att den där brunbrända tjejen är jag. Men underbart härligt är det också. För jag njuter av varenda sekund här nere. Fast det var lögn. Hade klart fel om kvinnan jag bor med utifrån mitt förra inlägg. Jag njuter inte lika mycket när den något tetiga dam jag bor med bombarderar med frågor, vill ha hjälp att färga håret eller låna mobilen för att skicka sms. Men hon är ju lite gullig också så jag står ut. Är iaf inte hemma något större.

Kan inte förstå att det bara är 2 dagar kvar tills det är hemresa igen. Och det är klart det blir skönt att komma hem och ikapp verkligheten. Kan börja känna mig lite trött på gravida-speedos-gubbar eller hänginga och slängiga kroppar överallt. (De vältränade väljer jag mycket selektivt bort för att själv må bättre). För nu känner jag mig lite piggare. Antar en vecka på stranden med musik, lite böcker och att bara ligga och titta på människor gör susen för en sliten ung dam.

F.ö är det lustigt hur en del människor inte kan förstå att det kan vara skönt att vara själv och inte umgås med någon. Det är faktiskt ganska underbart ibland.

Underbara Kreta

Så är jag på plats. Hade turen att hamna på ett 4-stjärnigt Blue Village-hotell. Det är mest barnfamiljer så det är väldigt lugnt såhär på kvällskvisten. Delar lägenhet med en 55-årig kvinna från Uppsala som inte heller verkar vara intresserad av att umgås - vilket är perfekt. 32 grader var det när jag landade. Då var det värt att ha sprungit till bussen 03.38 i morse.

Så, efter att softat lite på beachen som ligger i direkt anknytning på hotellet har jag bara slappat lite ikväll å tänker så fortsätta göra resten av veckan. Känns som om jag kommer komma hem som en ny människa. Och efter att ha varit en stund ute i solen idag vet jag att jag kommer vara pepparkaksfärgad när jag åker hem om en liten vecka. 

Saknar dock min älskade skat. Semestra ska man egentligen göra tillsammans. Önskar du var här!

Här är hotellet förresten: http://www.fritidsresor.se/Resorts/Travel.aspx?id=16694&cat=2|277&entry=29&dest=17&city=1047&type=cd&hotel=4354

Enda nackdelen är att det är 2km till närmsta stad. Men jag har löpardojorna med mig. Så det är inte ens något problem. Imorgon ska jag testa vattengympa vid frukosttiden. Mkt sällskapsresan är det... 

Crete here I come!

Jo, jag drar även om jag inte fick med mig någon. Så nu håller jag på att packa mina pinaler för en vecka i solen. Kanske verkar konstigt men jag känner lite att jag inte har något val. Har varit så otroligt trött senaste och bara stressat fram och tillbaka och sovit alldeles för lite. Lite sol och bad ska väl kunna ändra på den saken hoppas jag. Så ha lite överseende med att jag varit en så dålig vän det senaste. Jag har helt enkelt inte orkat med. Men om en vecka kommer jag tillbaka som en förbättrad ung dam. Hej på er så länge!

True Companion

Denna sång dansade brudparet sin första dans till.
Gifter jag mig en dag tänker jag låna deras låt.
Den är fantastisk.

http://www.youtube.com/watch?v=SnaC6cgUmXc&feature=related


Finaste herr och fru Jensen


Det blev en fantastisk lördag när Caroline och Andreas blev herr och fru Jensen. Johan och jag förvaltade också vårt toastmasterförtroende förhållandevis väl. Grym dag, grym kväll, grym natt.

Mission impossible

När jag väl bestämt mig för att det är sol jag behöver mest av allt finns inga resor till vettiga priser för någon som vill åka själv. Älskar det faktum att en ensam person ska straffas för att hon/han vill åka ensam.


Restresa någon?

Har varit sjukt trött senaste tiden.
Ska faktiskt få vara ledig i en hel vecka.
Skulle önska sol och sömn.
Resesällskap vore trevligt.
Restresa någon?

Ändrad profil

Efter vissa påtryckningar har jag nu ändrat i min profil. Det står inte längre namn som inte borde finnas där. Är bara inte van vid att någon undrar vem jag är. Iaf inte mina vänner eller min familj.

Att värja sig

Tänk vad sport kan göra för en när man inte har lust med annat. Klockan närmar sig 11 och jag har förvisso tvättat och ska nu vika tvätt, men vad mycket trevligare det är att kolla på OS än göra det jag ska. T.om fäktning är mer intressant. En Emma Samuelsson som bara svär i intervjuerna och är totalt oslipad. Vika tvätt var det...

Att veta sina begränsningar

Någongång ska jag lära mig att säga nej och göra bara en sak i taget. Jag har nämligen sovit 13 timmar det senaste dygnet samt varje gång jag satt mig på tåget eller tunnelbanan, glömmer bort min senaste tanke och är allmänt disträ. Nästa vecka kanske jag får några dagar över. Det vore helt underbart.

Tack för allt underbara du!

 

Den mest bizarra hemresan någonsin


Inte nog med att jag på väg till flyget inser att jag glömt både pass och hemnycklar hos M och måste åka tillbaka, få M att springa och hämta ut kontanter eftersom taxi inte tar kort, få M att checka in mig online och sitta med hjärtat i halsgropen ända tills efter pass-och-säkerhetskontrollen då mitt flyg självfallet visar sig vara en timma sen till slut... Jorå, affärsnissarna som sitter bredvid mig på vägen racear i gin och tonics och mina i starten tappra försök att sova bort dem slutade i sjuka bajshistorier, tävlingar om flygvärdinnefrågor, BritishAirways-nalle-köp till en av herrarnas kommande barn och andra sjuka grejer. Eftersom jag landade mitt i natten delade vi slutligen en taxi hem. Eller ja, de delade och körde vägen om mig. Sjukare människor får man nog leta efter. Här är det inte bara Mallis-taxisen som kör utan även B/A-nallen. Sjukt slut på en underbar tid hos min älskling.

Sjukt kul att shoppa...


Tvåsamhet


Obligatoriska vyer från staden






Mumsig frukost i Londres


I´m moving to London

Efter att spenderat flera dagar mitt i hærliga London ær det svårt att låta bli att drømma om att bo hær en liten svæng iaf. På førmiddagarna har vi turistat och gått runt halva London. På dagarna har jag sedan gått och shoppat medan M varit i skolan och på kvællarna har vi ætit goda middagar och njutit av varandras sællskap. Detta ær livet! Bilder får bli en annan dag nær jag kommer hem. Allt ær finemang hær och jag har absolut ingen lust att åka hem ikvæll. Men underbart ær kort och imorgon ær det jobb igen. Konstiga verklighet.

Helgen i bilder

En kort men härlig helg i Köpenhamn. Fina brudparet, födelsedagskalas och strosande i stan. Å ny biljett och ny kamera. Imorgon åker jag till London några dagar. Hejhej!