Packning...

... inför både bröllop och födelsedagskalas som allt ska inrymmas under 12 timmar. Återkommer efter helgen och grannlandet.

Dessutom blir jag av med en hyvens kollega imorgon. Sånt är ju alltid trist. Men mitt vuxendagis består.

F.ö kan jag också upplysa folket om att det är augusti imorgon. Vad hände?!?

Kärlek

Min lycka är din, din lycka är min och gråten är min när du gråter skrev Nils Ferlin en gång. Undrar om han hade rätt.

Humörhöjare

Spontankvällshäng med en mkt god vän - sallad och en kall öl på klipporna i Fredhäll är vad som står på kvällsschemat. Klart jag ska bli gladare!

Hemska egenskap, försvinn!

Har plötsligt insett en mykcet dålig egenskap hos undertecknad; när jag är lite less på livet shoppar jag. Det kan aldrig vara nyttigt. Fast det är ganska skoj i reatider och att hitta butiker som ska slå igen...

Somliga dar tar jag in vad jag hör

Som allas vår vän Winnerbäck så klokt en gång sa.

Hade en riktigt trögdag på jobb igår. Men jag har lärt mig att ignorera sånt och låta jobbet stanna på jobbet och har faktiskt inte tänkt på jobbet mer än säkert tre gånger idag.

Istället har jag varit lite småless över att solen valde att delvis befinna sig bakom moln hela min enda lediga dag på länge.

Imorgon är en annan dag som allas vår kära (??) Christer Björkman en gång sjöng. Mycket musik blir det i dagarna. Dock inte Christer trots Europride i Sthlm.

Årets första bad

Det är 29 juli och jag har idag badat för första gången i år. 29 juli!
Det måste vara början på mitt förfall.
Men skönt var det iaf.

Jorå

Jag vet att jag kanske är tråkig vad gäller uppdateringsfronten. Det är nog mest för jag känner mig lite småbitter och väldigt trött allt som oftast. Medan vänner och familj ligger och solar och badar diskuterar jag viktiga sakter som exakt hur mycket strösocker man kan få lov att ha på sitt rum, blir kallad barnslig och intellektuellt ifrågasatt samt kallad lögnare. Jorå, det är mentalt tröttsamt att jobba på vuxendagis i 30 grader ibland.

Singelbitter

Ikväll har jag lagat lyxmat till mig själv som jag inte ens tänker äta förrän som matlåda på jobb imorgon och på lördag. Ibland är det roligare att vara två.

F.ö blev det ett spontanmöte med mitt xx en stund i eftermiddag. Kan ha varit första gången på åratal det faktiskt kändes riktigt trevligt. 

Glad över andras ilska (och hej herr CIA!)

Efter min förhatliga hemresa från Köpenhamn i söndags kväll har jag spytt galla över Sterling och hade till och med tänkt sträcka mig till att skriva ett mycket argt mail. Istället öppnar jag min inbox ikväll där Sterling ber om ursäkt för söndagens resa, förklarade vad problemen varit samt gav mig en gratis enkelresa. Måste varit många arga resenärer ombord på det planet. M var övertygad om att det var ett tecken - att en gratis enkelresa självfallet skulle gå till Köpenhamn - utan returbiljett.

Pepparkaksavundsjuka

Alldeles strax ska jag hämta det nygifta paret på Arlanda efter deras 3 veckor långa bröllopsresa. Räknar med att få syn på två pepparkakor efter deras veckor i USA och Jamaica. Jag som är ganska exakt noll ledig denna sommaren är inte alls avundsjuk...

Bedrövlig uppdatering

Har inte orkat. Har ju fullt upp även när jag är ledig. Förutom idag då jag efter 16-tiden faktiskt var helt ledig och gick och la mig i Rålis, läste lite bok och slumrade lite tillsammans med övriga strandlängtande människor.

Helgen spenderades f.ö i Köpenhamn. Träffade en herrans massa goda vänner, både M´s, mina och gemensamma, både svenskar, danskar och holländare. Riktigt internationellt blev det. Och en herrans massa både alkohol och skratt. Skrattade dock inte alls när mitt flyg hem var så mkt försenat att tunnelbanorna slutade gå för natten. Sterling förstör mitt förhållande så nu har jag bestämt mig för att sluta flyga med dem. Blir upprörd varje gång jag åker från Köpenhamn. Till hälften beror det på att Sterlings flyg konstant flyger sent. Övriga, och kanske viktigaste hälften är att jag hatar att åka från min M. Det kan bli en tung - men Sterlingfri höst det här.

             

Valen var det

Förra veckan bestämde jag mig för att jag blir kvar i Sthlm åtminstone 6 månader till. Så kan det gå.

Möhippa nr 2

Det var definitivt värt att åka alla de milen hem för min underbara Ninni. Det var en trevlig dag och jag tror alla var överens om det. Det var beachvolley, mysig lunch, sumobrottning, fika, tipspromenader, paketöppning, god mat, ölsmakning, frågestund etc. En härlig dag med en härlig tjej.

               

Livs(k)val

Så är det snart dags att bestämma sig vad hösten ska innebära. Fast kanske inte ens bara hösten utan vid ett beslut kan det inkludera även våren. Och beslutet som kommer tas ska följa mig resten av livet. Men gör det verkligen det? Imorgon kväll kan jag ha tagit beslutet. Just nu vet jag lika lite som vanligt.

Och så är jag lite avundsjuk på turturduvorna som har tagit sig vidare till nästa mål och ligger och latar sig på Jamaica i skrivande stund om jag inte misstar mig helt. Fast jag har bokat biljett till London i augusti. Det blir bara en kortis, men jag får hälsa på min darling och fönstershoppa i mängder. Me like!

Vardagslängtan

Så många går runt i sina förhållanden och känner att det är alldeles för mycket vardag. Själv skulle jag vara nöjd om jag fick åtminstone liiite vardag med min grabb.

Fjäderholmarna

Gårdagen började mindre bra när jag fick ett snyggt jack i pannan efter dunkat i huvudet i fönstret när jag dammsög. Tur att den fortsatte desto bättre: hängde med mina föräldrar som kom in till stan på besök mest hela dagen. Vi tog en båt ut till Fjäderöarna och fikade en stund på klipporna, traskade runt halva Stockholm och picknickade med indisk mat på Lilla Essingen på kvällen. En härligt, ledig dag med mina föräldrar!


En vecka har gått...

Nu har de redan varit man och hustru i en vecka och jag hoppas att de njuter av vår present just ikväll. Har varit mycket prat om bröllopet senaste veckan så här kommer lite fler bilder från den stora dagen. Av ganska naturliga skäl har jag tyvärr inga bilder själv från själva vigseln.



Fina frisyren


Fixa detaljerna


30 års äktenskap


Syskonen


Förste man ut


Klingande i glaset


Stiliga herrar

 

Hårsmyckningen
 

Underbara tårtorna

Saknar


Mental istid

Min hjärna hänger inte med. Det känns som om den inte riktigt vilat sedan jullovet - om ens det. Jag behöver semester. Fast det behöver inte mitt bankkonto. Så istället för att ha en inre konflikt har jag någon form av mental istid. Vilket har bidragit till felaktiga beslut på jobbet idag och det är ju inte bara roligt. Men veckorna flyter på och snart har halva sommaren gått. Det är helt galet. Hinner inte mer än att jobba. Är bokad varje ledig stund i stort sett. Som i måndags efter jobbet då jag lämnade blod å promenerade på Djurgården med Nicke, tisdag jobbade kväll, igår åkte direkt från jobbet och träffade släktingar jag aldrig förr träffat (men väldigt trevligt) och idag ramlade jag ihop på sängen efter jobbet. Det är en behövlig icke-planerad helg som kommer.