Någonstans mellan Stockholm och Köpenhamn

Det är lite fascinerande med tekniken. Som att jag sitter på ett tåg någonstans i Sverige och bloggar. I 1:a klass eftersom den biljetten knappt kostade mer än den vanliga biljetten. SJ är mysko ibland. Men ganska bra också. Om någon timma är jag i Köpenhamn igen. Där står födelsedagskalas, skola och maraton på schemat. Hur jag ska klara mig genom maratonet är en fråga för sig. Men klara det ska jag. Något annat finns inte på världskartan.

Kommentarer
Postat av: elinore

Moi mukulat!

Tänkte höra med dig, eftersom du nu kan ta det liiite piano, om du är intresserad av jobb 26-29 maj. Måndagen heldag, sen arbete 06-13 övriga dagar. Event ute på företag. Man ska vara glad och framåt och allt som du är!!

Brinner i knutarna, så hör av dig direkt om du är intresserad.

Ha det underbart i Dk.

2008-05-15 @ 11:53:42
Postat av: J.

med tanke på min nuvarande form så är det en välsignelse att jag inte fick plats på Stockholm marathon. igår lyckades jag till och med snubbla på en framhoppande gatsten när jag var ute och sprang. Jag undvek dock att ramla genom att (mycket graciöst) fortsätta springa och flaxa med armarna samtidigt som jag försökte räta upp kroppen. Samtidigt som jag naturligtvis vägrade släppa iPoden som jag för tillfället höll i handen.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback