Pina mig, snälla du!

image144
Här är det: Mitt träningsprogram inför maraton i maj. Det sitter fint uppklistrat på insidan av min köksdörr så jag ska se det varje dag och flera gånger om dagen dessutom. Hjälp!

Kommentarer
Postat av: SysterYster

Det låter intressant. Kan du maila över det? Har du skrivit det själv eller hittat en site eller är det kanske den danske uthållighetslöparspecialisten som har knåpat ihop ett lite program?
Är sugen på att göra något, så varför inte springa en mara? :)

Kram

Fina smycken du har gjort förresten.

2008-01-10 @ 18:12:35
Postat av: Malin

Hej tjejen!! Vilka jättefina smycken du gör, väldigt imponerad!! Det är inte så att du tar upp beställningar eller?? ;) Isf är jag intresserad =) Är oxå nyfiken på det väldigt långa träningsprogrammet, självgjort eller nåt som finns att hitta? Skulle oxå vilja ha en sån utmaning framför mig, men just nu är jag otroligt nöjd att jag klarar en halvtimmes löpning utan att få ont i knäna. Så kanske kan klara en halvmara nån gång i framtiden... Ta hand om dig vännen och träna hårt!! Kramar

2008-01-10 @ 19:53:31
Postat av: Emma

Fia å Malin>> Gå in på marathonsport.dk å så finns det en massa olika löpprogram. På danska iofs, men det är ju nästan samma sak som svenska =)

2008-01-10 @ 20:23:16
Postat av: Tina

Har också ett träningsschema, men inte till ett maraton. Jag ska visa dig när du kommer förbi så kan du ju få jämnföra. ser fram emot att fullfölja det även om det inte innebär en mara som pris...?

2008-01-15 @ 10:21:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback