Apati

Jag vet inte vad jag ska göra för att rycka upp mig. Men mitt liv är bara en enda röra av halvgjorda saker för tillfället. Jag orkar bara inte ta tag i min skola fastän jag måste. Jag känner nästan inte ens att jag måste. Det enda jag tror att jag måste snart är att åka bort till solen. Fast jag har iaf kommit igång bra med min träning. Precis som om det skulle ge något jobb...


Kommentarer
Postat av: Helene

Tack för "sången", det värmer i hjärtat!!

Japp, jag är riktigt taggad att komma i form, mest att få upp lite kondis! Men idag blev det vila, känner faktiskt av träningsvärk, och det är skönt! Då vet man iaf att musklerna har jobbat =)

Kramar

2008-01-25 @ 23:05:28
Postat av: Andreas J

Så du behöver sol, ja vem behöver inte det. Häng med till Thailand en vecka vettja. Jag åker den 8 feb.
Kram

2008-01-26 @ 14:43:11
Postat av: Emma

Andreas>> Hörru! Du kan ju inte bara dra till Thailand i en vecka sådär. Vill med!!! Fast jag har noll pengar så det går inte. Men oj vad det hade varit roligt! Var riktigt längesen jag såg dig nu.

2008-01-26 @ 20:26:52
Postat av: Andreas J

Ja det var ju det. Jag har en hel del att stå i nu för tiden. Låter inte som mig men så är det faktiskt. Vi får väl ta någon fika någon dag. Som sagt längesedan. Saknar dig ju faktiskt. Gillar ju din skeptiska syn på livet. Fast det är klart nästa gång vi träffas så kanske jag är lite brunare i hyn än dig....hahahaha.
Kram

2008-01-26 @ 21:54:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback