Poppis?

Imorgon ska jag få blommor. Det ringde någon från en blomsteraffär och frågade efter min portkod. Eller så sa de att de var blombud och egentligen vill sno müsli från någon stackars student i köket. Eller kanske till och med något mer värdefullt än så. Tur jag bor i egen lägenhet.


Kommentarer
Postat av: Malin

Åh blommor, trevligt! Lite spännande när de ringer så från blmsteraffären och meddelar att det kommer blommor, men från vem?? Du kanske vet dock, det visste inte jag så tyckte det va lite kul. =) Ska hälsa på Sara Mannberg. Tänkte försöka stämma träff med Andreas oxå så kanske ska försöka passa in det så vi ses allihopa!? Hör av mig lite närmare. Kram kram

Postat av: Tina

Det har hänt mig också och jag tycker det tar bort hela överaskningsmomentet... Blev skitsur senast då jag för tredje gången i mitt liv får blommor levererade och så ringer de på förhand och talar om det. Gör det mig till en sur kärring?

2008-02-29 @ 16:42:37
Postat av: J.

Jo, såhär. Jag har besök av fröken Hindersson. Vi ska ut med Petra imorn, oklart var. Det blir nog "gå ut och ta en öl"-nivå. Vi kanske kan gå till samma ställe? =)

2008-03-01 @ 00:13:42
URL: http://mrhall.blogg.se
Postat av: J.

Tack för ikväll! Nu ska en trött och full värmlänning gå till sängs. Hoppas ni sover lika gott som jag ska göra inatt.

2008-03-02 @ 02:47:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback