Tråkigt med bloggar...

...som inte är uppdaterade får jag höra lite då och då. Då tänker jag oftast att "om det nu är så himla skojigt med bloggar kan du väl skaffa en egen och skriva själv". Det händer dock att jag tänker "vad tråkigt det är med bloggar som inte är uppdaterade" när jag gått in på någon av mina vänners bloggar för att vara nyfiken på deras vardag och de inte uppdaterat sig. Vi människor är bra konstiga.

Kommentarer
Postat av: Malin

Haha jag håller med helt, går själv in och kollar mina vänners bloggar flera gånger om dagen men det är ju inte alltid det händer så mkt. Det är ju dock likadant här. Ibland är man otroligt seg på att skriva nåt, men för min del beror det ofta på att inget kul händer i mitt liv just då...;) Hoppas iaf allt är bra med dig och att flyttandet gått bra, tack för "flyttkortet"!!? Massa kramar

Postat av: Tina

Det händer för vansinniga saker i mitt liv som kanske inte alla borde veta och därför ligger min blogg på is just nu. När den handlar om helt normala saker som jag kan låta alla läsa ska jag skriva i den igen. Lovar.

2007-09-19 @ 22:23:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback