Skitvecka och goda vänner

Det har varit en värdelös vecka när det gäller skolan. Allt som har kunnat gå fel har gått fel och det PM jag skulle lämnat in klockan 11 idag är inte ens halvskrivet. Jag förstår faktiskt inte vad det är jag läst och kan därför inte skriva något. Underbart.

Vad som däremot är underbart är att ha goda vänner. Tack Andreas och Johan som hjälpte mig flytta utan att klaga en sekund (förutom på bilen å soporna då - som numera är borta!) Dessutom har jag haft ett kärt återseende med min själsfrände från THS idag. Vi hann nästan inte äta för vi pratade så mycket. Det är konstigt hur bra man kan komma överens med vissa människor.

Har haft en sån otrolig Genèvelängtan de senaste dagarna. Vet inte om det beror på att jag är tillbaka på THS, att skolan skiter sig eller för att MR-rådet har startat sin 6:e session. Kanske är det en mix av allt eller så är det bara så att min tillfälliga vardag inte är lika rolig som min Genèvevardag. Än.

Kommentarer
Postat av: SysterYster

Visst är det tur att man har goda vänner.. :)
Synd att inte pm:t gick vägen efter allt bok/artikelletarslit..

2007-09-12 @ 22:10:21
Postat av: Helena

Hej sweety,
har haft en crappy dag jag med, så I feel with you darling...! Även om du längtar tillbaka till Geneve, så är i allafall jag mkt glad att du är tillbaka i Sverige :)
Ska bli himla trevligt och mysigt att ses nästa vecka :)
Massa kramar // Helena

2007-09-13 @ 16:22:54
Postat av: Rebecka

Åh, vad glad jag blev när du kallar mig själsfrände. Ses snart! Kram

2007-09-17 @ 10:34:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback