Ikea

Vad är det med Ikea som gör att människor blir maniska och får något nästintill tvångsaktigt beteende? Är det viljan att skapa ett fantastiskt hem? Eller är det för att andra ska tycka det är fint? För att vi behöver billiga saker? För att det är svenskt?

För mig är det oklart. Det enda jag vet är att jag är tvungen att dela ut katalogerna till alla som vill ha dem på min lilla postrunda. Fast i år tycker jag inte ens det gör något. Konstigt.

Kommentarer
Postat av: Johan

...som för övrigt bor i Sveriges mest Ikea-hysteriska stad. Trots att det kommit ett officiellt öppningsdatum för Ikea i Karlstad så florerar det rykten i stan om att "di kanske ska öppne tidigare än så, men att di hôllt 'et hemligt".
Det kanske inte gör dig nåt i år eftersom nånting säger mig att det är sista gången?

Postat av: Sara Z

Ja du fröken G. jag vet inte vad det är som gör IKEA till just IKEA men jag är iaf tacksam för att det är som det är, underlättar den 25:e iaf! Gällande värmlandsryktena kan jag tyvärr inte späda på dem med mer än att det är den 29:e som gäller... Får återkomma om ngt annat skulle komma fram...

2007-07-31 @ 22:17:54
Postat av: Johan igen

Jag såg alltså inte Karlstadshysterin som något positivt. Insåg att det inte framgick tydligt nog.
Noterbart är att jag refererar till mig själv som Karlstadsbo efter bara två veckors vistelse i hemstaden. Illavarslande.

2007-07-31 @ 23:02:39
Postat av: elinore

Fastnade vid karlstad och inte ikea.. Varit på harrys i borgholm på popquiz ikväll. Jag och micke saknade helt klart ett gäng behövliga i de flesta kategorier. Vi klarade audioslave (jag blev kär igen av att bara höra chris röst), cash, celine, röda tråden (såklart!), mr Big och Gaston. Vi hade liiite svårt för körarna i Alcazar
och alla andra konstiga frågor. Hur som.. detta hör inte hit.
Efter det att vi kommit in och satt oss kom en tjej som jobbade där fram för att fråga om jag kom från karlstad, för att hon kände igen mig. Visade sig att hon typ hade jobbat på alla uteställen i stan. Dumt att vara anonym(an)i en stad på 80 000 invånare. Bara det jag ville tillägga i denna ikeadiskussion!

2007-07-31 @ 23:41:38
URL: http://lindmark.mine.nu
Postat av: Helene

Hej gumman!!
Har inget bra svar, men det är tur att det finns, IKEA alltså! Vi har ett kök därifrån som står i garaget och väntar på att skruvas ihop.
Vad har du för adress nuförtiden?? Har ett litet brev som jag skulle vilja posta!!
Kramar till dig!

2007-08-02 @ 09:58:01
URL: http://misshelene.blogg.se
Postat av: Sara Z

Uppdaterad info: Det kommer ske en guidad visning i varuhuset kvällen innan öppning, antalet platser är dock begränsat och först till kvarn gäller. Hör av er om ni vill ha mer info kring denna :-)
Om nu hysterin redan nu är för mkt skulle jag rekommendera att befinna sig på annan plats den närmsta månaden. IKEA kommer synas överallt den närmsta tiden!

2007-08-02 @ 11:59:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback