Var är ni?

Jag vet att ni läser detta, vissa av er flera gånger eftersom jag är lite olika duktig på att uppdatera mig. Jag vill också veta vad du gör, så ett hej vore trevligt. Bara för att säga hej. Så säg ett litet hej i den lilla kommentarsrutan. Anledning? Inget bättre än bara för att det gör mig glad!

Kommentarer
Postat av: Malin

Hej vännen!! Klart jag läser, och försöker säga hej, men kanske inte alltid... Jag har precis varit och fikat med två vänner i flera timmar, jättetrevligt!! I övrigt är allt bra, och visst har du rätt, allt jag råkar ut för gör mig ju till en starkare människa och till den jag är... Så även om mkt hemskt har hänt har jag ju lärt mig mycket...Och detdär med att växa, ja kanske på bredden då haha... Såg nåt om 19 på fredag, önskar jag hade kunnat komma... Men jag hoppas du kommer få det helt underbart där nere och klart jag kommer höra av mig, du blir inte av med mig så lätt...Massa kramar från Örebro, sov så gott

2007-01-18 @ 23:38:01
Postat av: Andreas (Mårlan)

Hej!
Hoppas du blir glad över detta lilla inlägg. Tänkte bara säga det att du har igentligen inget annat val än att komma till Val d´isere. Så det så!!!:)

2007-01-20 @ 10:55:15
Postat av: Målarn skulle det ju va:)

:)

2007-01-20 @ 10:57:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback