Stenmarksfantast

104197-8
                       J. Stenmark (vilken fantastisk människa)

Fast inte utförsåkaren. Jag är nog för ung för att tagit honom till mitt hjärta. I mina ögon syns han mest i samband med Thomas Brolin (vilken jag inte är jätteförtjust i). Fast han var grym. Det är inte det. Jag har bara lite svårt att relatera. Iaf. Så är det alltså Jan Stenmark jag vill åt. Han är grym. Så för dig som läser detta och inte vet vem det är (uppenbarligen inte jag heller så vidare ordentligt eftersom jag kallade honom Stenbeck nyss, men ändå), så måste du självklart ta reda på det.

Men iaf. Det jag egentligen tänkte fundera över en liten snabbis innan jag går och sover är varför människan är kapabel att genom enbart tankeverksamhet utsätta sig för en känslomässig berg-och-dalbana. För det är faktiskt möjligt. Eller är det bara jag som kan? Tror jag ska sova på saken.

I övrigt hade jag alltså mer att fundera om kring Stenmark än det jag faktiskt funderade på. Jag är nog kanske mer än liiite trött ändå...


Kommentarer
Postat av: elinroe

Eftersom du klargjorde att du läser oftare här än på min och mickes sida så skriver jag här också. Ska inte med och lyssna på lite rockmusik på onsdag.

Postat av: tess

d e inte bara du ems-pems. även jag. ena stunden en tanke, nästa stund en annan. mungiporna hänger inte med ibland. hur e d m dig annars?? ska vi ses nån dag? hade varit superkul! i stockholm, uppsala, eskilstuna? sverige är vårt.. har du förresten planer på att flytta til högsäter nånsin igen?

2006-10-10 @ 11:42:47
URL: http://www.prettytess.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback